Çevik Züccaciye

  • Züccaciye
  • ADANA

Hakkımızda


ÇEVİK ZÜCCACİYE OLARAK;

Züccaciye sektöründe faaliyet göstermekteyiz.Kaliteli hizmet anlayışımız, uygun fiyatlarımız ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerimizi aldık.Uzman kadromuz,eğitimli personelimiz ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı ilke edindik.

HEDEFİMİZ;her zaman sektörde aranan, tercih edilen ve güvenilen bir firma olma özelliğimizi sürdürebilmektir.Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi sizlerle paylaşan firmamız, her geçen gün yenilenip, büyümeye devam etmektedir.

BAYİLİKLERİMİZ;

-KÜTAHYA PORSELEN

-PAŞABAHÇE

-EMSAN

MİSYONUMUZ
"Müşterilerimizin sağlığını koruyan, estetik ve sanatsal değeri ile yaşama sevinci veren, beklenti ve gereksinimleri aşan ürünleri üretmektir. Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve ortaklarımızın memnuniyetini ön planda tutarak, bilgi ve yaratıcılık temelinde, sektördeki fırsat ve tehditleri dikkate alarak, istihdam yaratan, yatırımımızın değerini artıran, ülkemize döviz kazandıran, tüm kaynakları en verimli biçimde kullanan bir kuruluş olacağız."

VİZYONUMUZ
"Girişimci, değişime açık, tutkulu iş ortakları ile, pazar yaratan, büyüyen, ürün ve hizmetleri ile tanınan bir kuruluş olmak."

İletişim

Yetkili ABDULLAH ÇEVİK
GSM 0532 350 99 93
Telefon 0322 352 14 83
Faks 0322 351 78 95
Email cevikac@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Pazarlar Cad. No:17 Seyhan
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri